utorak, 28. lipnja 2016.

Sve spremno za “OK fest”!


Za ovogodišnji, treći “OK fest”, koji će biti održan od 1. do 3. jula u prostoru Nacionalnog parka Sutjeska na Tjentištu, sve je spremno.
“Prošle godine naš festival je okupio i očarao hiljade mladih ljudih iz cijelog regiona, koji su uživali u jedinstvenom i prekrasnom ambijentu NP Sutjeska, a festival je protekao bez ijednog incidenta, tako da se samim tim pred nama prošle godine, nakon završetka festivala, našao zadatak da ove godine budemo još bolji, kvalitetniji i  da pokažemo da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade”, kazala je Karolina Karalić, portparol festivala.
Ukoliko još niste sada je pravo vrijeme da osigurate svoje mjesto u epicentru zabave OK Festa – OK kampu.
Trodnevni boravak u OK kampu po osobi iznosi 25,00 KM, a ukoliko vam je uz to potreban i prevoz u ponudi je paket III, koji po cijeni od 60,00 KM uključuje i ovu uslugu.
Nezaboravne trenutke boravka u OK kampu OK Festa podjelite i sa prijateljima i izberite „Avanturu za 5“.U ponudi je paket „OK kamp prijatelj“ – kamp mjesto 3 dana/ 4+1=100,00 KM i paket „OK Fest III“ – kamp mjesto 3 dana + prevoz/ 4+1=240,00 KM.
Za više informacija o prijavama i uplatama, posjetite web stranicu festivala www.okfest.net/rezervacije.

Satnice i mjesta polazaka na OK Fest!

Svi oni koji su uplatili paket I, II ili III, a koji podrazumjeva i prevoz do Tjentišta i nazad ovdje mogu da pronađu tačna mjesta i satnice polazaka.
01. juli – petak
Banjaluka – stara autobuska stanica iza Muzeja savremene umjetnosti  – 03:30
Bijeljina – ispred Suda – 05:00
Zvornik – Nešković pumpa na ulazu u Zvornik – 06:00
Milići – kod hotela Milići – 06:45
Vlasenica – kod Zvorničanke – 07:00
Ugljevik – SAS pumpa – 06:10
Tuzla – parking ispred hotela Tuzla – 06:10
Sarajevo/Istočno Sarajevo – parking preko puta autobuske stanice u Lukavici – 08:40
Doboj – Petrić pumpa (bivši Merkur) – 05:00
Zenica – Energopetrol pumpa tranzit – 06:30
Napomena: Molimo vas da na dogovorena mjesta dođete 15 min prije planiranog polaska, kako bi izbjegli kašnjenja i prema programu stigli na Tjentište, da biste uživali u svim sadržajima i aktivnostima planiranim za taj dan.
Derventa Cafe